Residentie Hof Ter Clipsen/ ZOMER 2021

Residentie Hof Ter Clipsen/ ZOMER 2021

We hebben weer een drukke zomer achter de rug. Druk door leuke initiatieven!

Onze bewoner Gilbert, een boogschutter op de staande wip, heeft door zijn enthousiasme over zijn hobby de interesse gewekt bij de bewoners. Door zijn toedoen is Hof Ter Clipsen weer een hobby rijker. Een “ liggende wip” , die we gedoopt hebben tot de Gilbertuswip. Kurt onze klusjesman heeft deze geplaatst in onze tuin zodat we op een veilige manier kunnen boogschieten.

Na de inwijding van onze Gilbertuswip, waarbij Noël de eerste vogels heeft afgeschoten , hebben we genoten van een BBQ.  

Enkele dagen later zijn we naar het Kasteel Van Beervelde gereden met onze minibus en de auto van Gerda, een bewoonster. Een groepje ging eens rond het park, terwijl de anderen al een plaatsje reserveerden op het zomerterras.

Ze zagen zich al zitten op hun privéstrandje met hun geliefde. De weergoden waren ons goed gezind, want terwijl we genoten van een hapje en een drankje goot het pijpenstelen. Juist op tijd in het droge na onze wandeling.

Dan was er nog ons maandelijks aperitiefconcert. Dit keer was het een opname van Andre Rieu in Oostenrijk. De bekende klassieke nummers brachten een gezellige sfeer. Er werd meegezongen en geneuried.

Stilzitten doen we niet in Residentie Hof Ter Clipse! Op naar een fijn najaar!

Start typing and press Enter to search